Algemene Voorwaarden

Als je een bestelling plaatst bij Een creatieve Duizendpoot, ga je akkoord met de hieronder beschreven Algemene Voorwaarden.

Bestelling

Na het plaatsen van de bestelling, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met de levertijd en de kosten. Incl verzendkosten.
Als je geen order bevestiging ontvangt is er wellicht iets niet goed gegaan en kun je contact opnemen via creaduizendpoot@gmail.com
In de eventuele mailwisseling die daarop volgt, worden de afspraken gemaakt die geheel aansluit op uw bestelde artikel. NA de juiste afspraak, volgt er nogmaals een bevestigingsmail met duidelijke afspraken en kosten.

Betaling

Het verschuldigde bedrag, incl eventuele verzendkosten dient binnen 7 dagen te zijn voldaan aan Een Creatieve Duizendpoot.
Dit kan door het bedrag op te sturen of op adres in de brievenbus te deponeren. (Adres wordt na email contact bekend gemaakt). Op het moment van dit schrijven is digitale betalingen nog niet mogelijk.

Een Creatieve Duizendpoot neemt de opdracht(en) pas in productie indien aan de betalingsverplichting is voldaan. Zolang het artikel niet volledig betaald is, blijft het eigendom van Een Creatieve Duizendpoot.

Bezorging

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt. Hou er rekening mee dat sommige artikelen op bestelling, en handgemaakt worden gemaakt en daarom wat meer tijd in beslag nemen.
De verwachte levertijd wordt je per e-mail mede gedeeld.
Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Je kunt je bestelling zelf komen ophalen of deze wordt opgestuurd.
Als u het product wilt ophalen, maken we een ophaal afspraak met u.
Het adres wordt u per email opgestuurd (Enkhuizen-Noord-Holland)

Indien versturen, alle pakketten worden verstuurd via de
Track & Trace van PostNL.
Zie voor actuele bezorgkosten de website van PostNL of
onze eigen klantenservice.
Kosten van verzending per post naar het buitenland zijn op aanvraag,
Artikelen die vanwege maten en/of gewicht niet via PostNL verstuurd kunnen worden, kunnen alleen worden afgehaald.

Een Creatieve Duizendpoot is niet verantwoordelijk voor de eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer.

Levering

Er zijn verschillende levertijden. Dit wordt bij elk artikel vermeld.
Dit zijn echter gemiddelde levertijden.
De meeste artikelen worden met de hand in opdracht gemaakt en aan de hand van de orders wordt u per email op de hoogte gehouden van de levertijd.
Andere artikelen hebben we op voorraad en kan dus meestal binnen 3 dagen verzonden worden.
Houdt rekening met een levertijd van 1 week.
Levertijden van 2 weken komt voor als we samenwerken met derden of speciale verzoeken van de klant.
Hou hier dus rekening mee als u een bestelling op een bepaalde datum in huis wil hebben. Neem dan even contact met ons op.
Bij het niet tijdige levering zal Een Creatieve Duizendpoot in overleg treden met de klant en een gewijzigde leveringstermijn afspreken.
De afgesproken levertermijn vervalt indien de klant tussentijds de opdracht heeft gewijzigd. In onderling overleg wordt er een nieuwe leveringstermijn vastgesteld.

Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn in euro’s en incl BTW maar excl verzendkosten en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten.
De verzendkosten worden apart berekend. Tenzij anders nadrukkelijk wordt overeengekomen.
Het kan voorkomen dat een product wat u bestelt, reeds UITverkocht is. Als uw bestelling in dat geval betaald is, ontvangt u het gehele bedrag retour. U kunt dan geen aanspraak maken op het product.

Een Creatieve Duizendpoot is gerechtigd de overeengekomen prijs te verhogen indien de klant wijzigingen in de oorspronkelijk overeengekomen opdracht aanbrengt.

Een Creatieve Duizendpoot is gerechtigd de overeengekomen prijs te verhogen wanneer er omstandigheden zich na het sluiten van de overeenkomst voordoen, denk bv stijging van matrialen, halffabrikaten of diensten die voor de uitvoering van de opdracht van belang zijn zoals bv stijging verzendkosten.

Privacy Verklaring & Cookies

Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. Uw gegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Een Creatieve Duizendpoot houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.
Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.
Een Creatieve Duizendpoot maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst.
Elke mailing bevat instructies om uzelf van de lijst te verwijderen.
Zie ook onze Privacy Verklaring & Cookies

 

Aansprakelijkheid

Bij normaal gebruik mag een normale levensduur met de normale slijtage verwacht worden.
Een Creatieve Duizendpoot aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze artikelen.
Tijdens het verzenden is Een Creatieve Duizendpoot niet aansprakelijk voor verloren of beschadigd raken van het pakketje.
De in deze voorwaarden opgenomen beperkingen van de aansprakelijkheid voor directe schade gelden niet indoen de schade te wijten is door opzet en/of schuld en/of verwijtbaar handelen en Een Creatieve Duizendpoot of derden ingehuurd door ons.
De aansprakelijkheid van Een Creatieve Duizendpoot is beperkt tot het opnieuw leveren van het betreffende product of restitutie van het aankoopbedrag.

Niet tevreden

Retourneren kan binnen 7 dagen na levering in de originele verpakking met vooraf schriftelijke goedkeuring van Een Creatieve Duizendpoot.
Verzendkosten en de risico’s zijn voor rekening van de klant. Pas na correct ontvangst van het artikel kan Een Creatieve Duizendpoot het geld terug storten of het alternatieve product versturen.
Zie hoofdstuk: Retourneren voor meer informatie.

Wordt een product gemaakt met een door jou gekozen samenstelling, dan kun je het product niet retourneren en geen aanspraak maken op teruggave van het aankoop bedrag. Een Creatieve Duizendpoot behoudt het recht retourzendingen te weigeren of een gedeelte van het aankoop bedrag terug te betalen. Zie hoofdstuk: Retourneren voor meer informatie.

Artikelen die afgehaald worden,  kunnen ook niet retour gestuurd worden. 

Ook producten vanuit de sale kunnen niet geretourneerd worden. Bij een aanwijsbare fout van Een Creatieve Duizendpoot (verkeerde kleur, maat of model) zijn de kosten van retourzendingen voor rekening van Een Creatieve Duizendpoot en zullen achteraf aan u vergoed worden. De verzendkosten voor het retourneren omdat u van de koop af wilt zien, zijn voor uw rekening. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor retourzendingen.

Afwijkingen

Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten.
Het kan zijn dat de kleuren iets afwijken in de werkelijkheid ten opzichte van een computerscherm, tablet of mobiel.
Een Creatieve Duizendpoot is niet aansprakelijk voor afwijkingen op de foto’s.

Voor vragen kunt u contact opnemen met creaduizendpoot@gmail.com

Copyrights

Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
Het ontwerp is en blijft ten alle tijden het (intellectuele) eigendom van Een Creatieve Duizendpoot en mag alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden. Zie voor meer informatie: Copyrights en aanvullende Copyrights.


Een Creatieve Duizendpoot behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden.